Accesorii pentru Samsung Galaxy S3

Accesorii Samsung Galaxy S3

Puteti gasi accesorii pentru Galaxy S3 la urmatoarele magazine online: evomag, marketonline, quickmobile, azerty.

Smartphone-ul Galaxy S3 este un produs cu cateva gadgeturi interesante. Accesoriile vor fi puse la vanzare odata cu Galaxy S3, adica in data de 29 mai. Printre gadgeturi se numara si un C-Pen (stylus), un cradle special si un Flip Cover (husa).

C-Pen este un stylus care poate fi utilizat pentru aplicatiile de desenat pe touch screen, cu ajutorul acestui stylus se pot edita poze si poti scrie de mana. Spre deosebire de S-Pen care se poate utiliza pe Samsung Galaxy Note, C-Pen este un pic mai gros si mai mare. Acest stylus poate fi achizitionat cu un holder special la pretul de 40 euro, iar daca este cumparat fara holder costa 20 de euro. Un accesoriu care permite sa afiseze continutul existent de pe display-ul telefonului pe un ecran mai mare cu ajutorul unui port HDMI, este gadgetul WIFI display hub.

Alt accesoriu interesant este cradle-ul special care are rol de suport, deoarece tine telefonul in pozitie verticala si incarca bateria. In plus are un slot care poate incarca in acelasi timp o alta baterie.

Flip Cover este o carcasa, care poate fi alba sau albastra si se poate deschide ca o carte. Aceasta husa se poate conecta la Galaxy S3 inlocuind carcasa din spate. Gratie carcasei din spate, smartphone-ul cu husa nu este mai gros asa cum devin in general restul telefoanelor.

S-Pebble este un player mic care va avea culorile telefonului (alb si albastru) si are o memorie de 4GB iar bateria tine pana la 17 ore.

LAsa un comentariu