Pret Samsung Galaxy S3 la Cosmote

Samsung-Galaxy-S31 (1)

Samsung Galaxy S3 este disponibil in magazinele Cosmote numai cu precomanda in doua variante de culori: alb ceramic si albastru metalic. Smartphone-ul poate fi achizionat la sfarsitul lui mai din magazinele Cosmote si va costa 2.729 lei fara abonament.

“Samsung i9300 Galaxy S III este disponibil la precomanda in doua variante de culori, albastru metalic si alb ceramic si are o memorie interna de 16GB”, a spus Cosmote. Agentia inca nu a stabilit cat va costa telefonul cu abonament.

Noul Galaxy S3 are un ecran de tip Super AMOLED de 4,8 inci si are o rezolutie de 720 x 1280 pixeli. Are o de 133 grame si o grosime de 8,6 mm. Desi vine incorporat cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich (ICS), Galaxy S3 are mai multe calitati in comparatie cu celelalte smartphone-uri cu ICS. O dotare reusita este aceea de “Smart Alert”, adica atunci cand ridicam telefonul si detinem apeluri pierdute, telefonul ne atrage atentia datorita luminilor LED sau poate vibra. Alta dotare interesanta poate fi “S Beam”, care consta in faptul ca doua telefoane Galaxy S3 se pot conecta printr-o singura atingere.

Samsung Galaxy S3 este disponibil in 3 variante de memorie: 16, 32 si 64 GB. Telefonul vine in plus si cu un slot pentru cardul de memorie aditional. Deoarece Samsung s-a unit cu Dropbox primesti 50 GB spatiu de stocare. S3-ul are o camera autofocus de 8 MB, functie de focusare touch, flash LED, stabilizator de imagine si detector de fata si zambet.

2 Responses

  • ioanaJuly 14, 2012 at 5:52 pm

    pai cat costa cu abonament?

  • robertSeptember 13, 2012 at 9:20 pm

    Cat costa cu abonament?

LAsa un comentariu