Cum sa faci root la Samsung Galaxy S3 i9300

Root Samsung Galaxy S3 i9300

Desi Samsung Galaxy S3 i9300 nu a fost lansat de foarte mult timp, deja au aparut posibilitatile de root, astfel incat sa ne putem bucura pe deplin de acest smartphone. Un telefon rootat are foarte multe avantaje, oferind posibilitatea de a il customiza mult mai bine.

Datorita root-ului puteti avea acces la mai multe setari, tweak-uri si instala mai multe aplicatii si widget-uri. Dar trebuie sa stiti ca aceasta procedura va anula garantia telefonului dumneavoastra si este de asemenea riscant.

Inainte de a incepe procedura de root a telefonului Galaxy S3 trebuie sa instalati CWM ( ClockworkMod Recovery ). Puteti gasi aici un ghid pentru asta. Daca il aveti deja instalat sau daca ati terminat procedurile in ghidul respectiv, puteti continua cu root-area.

Descarcati fisierul CWM-SuperSU.zip de aici si copiati-l pe telefon. Acum deconectati telefonul de la PC si opriti-l. Porniti telefonul in modul CWM recovery apasand urmatoarele butoane simultan: volume up, home si butonul de pornire. In ClockworkMod Recovery trebuie sa navigati folosind butoanele de volum.

Mergeti la Install zip from sd card > Choose zip from sdcard sau Choose zip from internal sdcard, in functie de locatia in care ati copiat fisierul. Gasiti fisierul CWM-SuperSU.zip si instalati-l, apoi reporniti telefonul. Dupa ce va porni, acum va puteti bucura de un Galaxy S3 rootat.

LAsa un comentariu