Samsung Galaxy S4 a fost lansat

galaxy S4

Aseara s-a lansat noul smartphone al sud-coreenilor, Samsung Galaxy S4, evenimentul a fost organziat in Statele Unite la New York. JK Shin, presedintele companiei Samsung, a tinut sa precizeze ca noul smartphone va fi disponibil din luna aprilie in 155 de tari.

Inca nu s-a aflat pretul noului smartphone, insa cel mai proababil Samsung Galaxy S4 va veni cu acelasi pret cu care a fost lansat si Galaxy S3. Conform “PC Advisor”, Samsung Galaxy S4 va avea un pret de 499 de lire sterline la liber, mai exact 575 de euro, acest pret a fost si pentru Samsung Galaxy S3 cand a fost lansat anul trecut.

Samasung Galaxy S4 va avea un ecran de 5 inci Full HD Super AMOLED, cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si 441 ppi, va avea 130g si o dimensiune de 136,6 x 69,8 x 7,9 mm, smartphone-ul va rula pe Android 4.2.2 Jelly Bean. Camera foto principala va avea 13 MP, Flash & Zero Shutter Lag, Auto Focus si senzori BIS. Camera foto secundara va fi de 2 MP, Full HD @30fps, Zero Shutter Lag, plus senzori BIS.

In plus, camera foto are numeroase carcateristici:
Dual Camera: Dual Shot / Dual Recording/ Dual Video Call
Drama Shot, Sound & Shot, 360 Photo, Cinema Photo, Eraser, Night, Best Photo, Best Face,
Beauty Face, HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports

Samsung Galaxy S4 va avea o memorie interna de 16 GB, 32 GB si 64 GB, plus un slot microSD care poate ajunge pana la 64 GB, iar memoria RAM va fi de 2 GB, smartphone-ul va putea fi disponibil atat in varianta 3G, cat si in varianta 4G LTE. Bateria smartphone-ului va fi de 2.600 mAh.

In cadrul evenimentului nu s-a vorbit despre procesorul noului smartphone, dar anumite site-uri care au legatura cu tehnologia au oferit anumite date despre acest subiect si se pare ca Samsung Galaxy S4 va avea un procesor de 1,9 GHz quad-core si alt procesor de 1,6 GHz octa-core (acestea vor depinde de reteaua telefonului).

Noul smartphone va veni cu un accesoriul destul de interesant numit S View Cover, acest accesoriu este de fapt o carcasa a telefonului, destul de inteligenta. Datorita unui vizor special ea permite utilizatorilor sa vada notificarile fara a mai fi nevoie sa deschida ecranul si sa consume din baterie.

LAsa un comentariu